Юношите ЦСКА U15 (родени 2004 и 2005 г.) отстъпиха на връстниците си от италианския Каляри с 1:3 в контрола, която се игра на стадион "Българска армия". Преди двубоя делегация на Посолството на Република Италия и представители на Футболен клуб Каляри бяха официално приети от почетния президент на червените Димитър Пенев и изпълнителния директор Пламен Марков на стадиона и разгледаха музея на "Армията". 

В първите минути на срещата Кристиан Грозданов изпълни отлично пряк свободен удар, но вратарят на Каляри спаси като изби топката в корнер. В 16-та и 31-та италианците отбелязаха две попадения чрез Алесандро Винчигуера и Джанлука Пера. До края на първата част армейците имаха две чудесни възможности за гол след удари с глава на Иван Нешков и Константин Йорданов, но стражът на Каляри опази мрежата си суха.

На почивката в игра се появиха Йоан Борносузов, Георги Чорбаджийски и Константин Касабоков, а до края на мача шанс за изява получиха и Браян Стефков и Никола Чукаров. 

Теодор Иванов, Борносузов, Чорбаджийски и Виктор Атанасов пропуснаха да се разпишат през втората част, а в добавеното време Борносузов асистира на Кристиан Грозданов, който беше точен за 2:1. Последва трето попадение на Каляри, след което се чу и последният съдийски сигнал.

В момента трима юноши от набор 2005 - Росен Маринов, Георги Димитров и Кристиан Георгиев, са на лагер с националния отбор в Албена, където България ще се включи в приятелски турнир на УЕФА. След паузата в Елитната група на ЦСКА предстои домакинство на Асти АБ (Хасково).