Десният защитник на ЦСКА Иван Турицов коментира победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив) на "Лаута" и сподели, че очаква победа от предстоящото дерби срещу Левски в събота.

„През първото полувреме особено имахме много чисти положения. Ако бяхме реализирали повече попадения, двубоят щеше да е по-лесен. 2:0 е коварен резултат, Локомотив опита да се върне, държахме висока защита и направихме всичко възможно да излезем от мача като победители“, започна Турицов.

„Всеки се бори за другия. Играем изключително здраво във всяко единоборство и за мен, неслучайно сме допуснали най-малко голове. Трябваше 1-2 победи да има една след друга, за да тръгне отборът. Запазихме всички футболисти от миналия сезон. Няма как миналия сезон да сме били от най-добрите, а сега да не се представяме добре със същите футболисти“, продължи бранителят.

„Имам много малко време, прекарано с Нестро Ел Мсестро при първия му престой, бях малък, 16-годишен, не си спомням какъв е бил тогава“, коментира бранителя по адрес на разликата между предишния и сегашния престой на треньора на тима.

„Знаехме силните страни на Локомотив и не толкова добрите, заслужена победа. Очаквам единствено победа срещу Левски, дерби, хубав мач за гледане по телевизията и на стадиона, очаквам добър завършек за нас“, заяви десният бек за предстоящото дерби срещу Левски.

„Чувствам се изключително добре, секторът за гости беше пълен, коментирах с тях, казах им, че съм последният човек, който ще тръгна срещу тях, надявам се да са ме разбрали“, завърши Иван Турицов.