Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори веднага след преждевременния край на проверката между „червените“ и австрийския шампион Залцбург и заяви, че българският тим е стоял добре на терена.

„Добре стояхме на терена, знаем какъв отбор е Залцбург. Отбелязахме един гол, беше нормално да ни натиснат и да вкарат. През второто отбелязаха бързо и това ни повлия. Трябва да се учим от грешките, затова са приятелските мачове. Говорехме да сме близо един до друг, заедно, компактни и да изпълняваме исканото от треньора. Имахме около седмица за почивка, защото беше дълъг сезон. Не сме загубили много от физическата подготовка“, сподели Турицов след мача.

„Аз съм приятно изненадан от Саша Илич, отношението му и работата му на и извън терена. Имаме много физически тренировки, но е нормално. Шопов е българин, не му трябва толкова време да навлезе. Туфа е сърбин, балканец, близки сме. Не сме контактували много засега, но според мен влязоха доста добре в колектива. Благодарен съм, че носих лентата в този мач. Това само ме мотивира“, добави бранителят на "армейците".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022