Първият пролетен мач на ЦСКА отново предизвика смут в структурите на БФС и телевизиите. "Червените" трябва да гостуват на Струмска слава в Радомир на 21 февруари (неделя) от 14:00 часа. Това обаче е по програма. Все още няма никаква идея дали тя ще бъде спазена. Телевизия Канал 3, която предава мачовете от "В" група, логично иска да излъчи двубоя на ЦСКА. Това обаче означава, че ще се засече с двата мача в неделя от "А" група - Славия - Черно море (13:00 часа) и Лудогорец - Левски (15:30 часа). Така се е стигнало до вариантите срещата на ЦСКА да е от 11:00 или 12:00 часа, за да може да се избегне засичането с елитните двубои.

Има обаче и друго - все още не е ясно къде ще се проведе срещата на "червените". От Струмска слава настояват да приемат ЦСКА в Радомир. Шефът на Зоналния съвет Валентин Чакъров обясни пред БЛИЦ СПОРТ, че от няколко дни обикалят и инспектират стадионите в Югозападната "В" група. Вече са минали и през Радомир, където са останали приятно изненадани от условията. Има още малко предписания, които домакините трябва да изпълнят, за да приемат ЦСКА вкъщи. "През есента нямахме никакви проблеми с гостуващата агитка на ЦСКА на нито един стадион с изключение на мача в Перник с Миньор. Феновете наистина бяха подкрепа за отбора си без да пречат на никого", заяви Чакъров пред БЛИЦ СПОРТ.

Ако срещата остане в Радомир, трябва да бъде по светлата част от деня, т.е. 11:00 или 12:00 часа, защото на стадиона няма осветление. А ако не бъде разрешено на Струмска слава да приеме двубоя и той се играе на стадион "Българска армия", началният час може да бъде след изиграването на двете срещи от "А" група./БЛИЦ СПОРТ