Треньорът на ЦСКА Христо Янев похвали футболистите си след победата с 5:2 над Рилски Спортист. Младият специалист вярва, че "червените" имат своите шансове в предстоящия мач с Берое от турнира за Купата на България. Първият полуфинал е идната сряда от 19:15 часа в Стара Загора.

Янев се изказа изключително ласкаво за 17-годишния талант на ЦСКА Айкут Рамадан, който днес направи официален дебют с червената фланелка.

"Изключително съм доволен от всички, които днес бяха на терена. Отдавна не е имало толкова много юноши в първия отбор и отдолу идват все по-добри деца. Наблюдаваме ги и даваме шанс на абсолютно всички. Включването на Айкут днес беше впечатляващо и можем само да го поздравим", каза Янев.
 
"Нормално е в някой мач да пуснеш повече голове от обичайното. Това не е нещо, което да ни притеснява. Видяхте, че на терена излязоха доста млади момчета и това е най-радващото", коментира младият треньор.

Той изрази очакванията си за предстоящия сблъсък с Берое - "Ще срещнем изключително стойностен отбор, много силен тактически във всяко едно отношение. Отбор, който доминира в първите места. Гледаме, наблюдаваме и имаме своите идеи и планове. Ще изчакаме търпеливо мача и ще дадем най-доброто от себе си, за да защитим името на ЦСКА. Рано е да говорим за резултат и планове в двата мача. Трябва да дадем най-доброто от себе си, да зарадваме милионите привърженици пред телевизорите и тези, които ще дойдат на мача."

"Момчетата показват все по-голямао израстване. Трябва да отбележим факта, че някои от тях са на 18, 19, 20 години. Има много потенциал в тях, но трябва да бъдем много търпеливи, за да се развият в най-добра светлина", добави Янев.


ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!