Атакуващият полузащитник на ЦСКА Георги Йомов беше разочарован след загубата с 0:2 от ЧФР Клуж на старта в групите на Лига Европа. Националът ни каза, че "червените" с нищо не отстъпват на европейските отбори и имат шансове в следващите пет мача.

"Единственото, което не ни достигна, е късмет. Бяхме по-добрите. Първото полувреме владеехме положението. Нямахме късмет", започна Йомов.

"Сковаване не мисля, че е имало. Играхме доста освободено. Раздавахме се на 100%. Благодаря на невероятната публика. Заслужаваха победата. Нямахме късмет. Допуснахме доста лек гол. Второто им попадение не искам да го коментирам, но според мен бе доста спорна дузпа", каза той. 

"Има доста мачове до края. Играем си нашата игра. Гоним си целта да станем шампиони. Ако се съхраним да нямаме контузии, мисля че ще постигнем целта си. Има позитив. ЦСКА играе в групите на Лига Европа. Това не се е случвало от години. Ще направим всичко възможно да вземем максимума от точките в групата. По нищо не отстъпваме на европейските отбори, имаме големи шансове", добави Йомов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа