Крилото на ЦСКА Георги Йомов вкара първото си попадение с червения екип. Юношата на Левски, който "червените" привлякоха това лято от Славия, се разписа при победата с 3:1 срещу Б36 Торсхавн. 

Успехът класира ЦСКА в плейофа за влизане в групите на Лига Европа. На 1 октомври "червените" най-вероятно ще гостуват на Базел, който на полувремето води с 3:1 на Анортозис. 

"Жалко, че нямаше фенове. Вкарах първия си гол. Посвещавам го на всички фенове на ЦСКА. Пишем история. Можем да направим нещо голямо в следващия мач. Имаме сили да го постигнем", каза Йомов.

"Момчетата от другия отбор бяха заложили повече на физическа издържливост. Това бе тяхната цел. Смятам, че с лекота го взехме този мач", коментира играчът на ЦСКА. 

"Третият гол бе важен за нас. Можеше да се случи тъпа грешка и да ни изравнят", каза Йомов.

"По десния фланг гледам повече да центрирам, от ляво повече шутирам. Нямам проблем да играя и по двата фланга", продължи той.

"Няма да е никак лесно гостуването на Базел. Ние обаче сме ЦСКА. Не е проблем да направим това, за което ще отидем. Трябва да се възстановим добре за гостуването на Локомотив (Пловдив). В цикъл четвъртък - неделя сме. Виждам умората в мен и съотборниците. Трябва да играем умно и да вземем трите точки в неделя. Не трябва да го подценяваме този мач", добави Георги Йомов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа