Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску изтъкна, че победата в дербито срещу Левски е важна за морала на играчите му. Той е убеден, че за близо двумесечната си работа на "Българска армия" вече е натрупал цялостна картина за състоянието на отбора.

"Знаем какво отражение може да има една победа в това дерби за морала на футболистите, за бъдещето, за настроението на феновете. По тази причина ще подходим с огромна амбиция в двубоя. Това е мач между два добри отбора и всеки ще се опита да извлече максимума. Сигурен съм, че ще има много желание и от двата състава и да се надяваме, че ще видим един динамичен двубой, от който искаме да вземем 3-те точки", каза специалистът пред "Диема Спорт".

"По-малко от два месеца вече съм тук и вече мога да кажа, че имам пълната картина на състоянието на отбора. Все още има много неща, върху които трябва да работим в играта, както и в организацията, за да стигнем нивото, което търсим. Трябва да бъдем постоянни в своите изяви и резултати, защото до момента редуваме силни със слаби игри, но смятам, че движим нещата в правилната посока. Разбира се, за всичко , което искам да постигнем и изградим е необходимо време и много работа", добави той.

АНКЕТА: Вечно дерби ли е мачът ЦСКА - Левски в събота?

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига