Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новото попълнение на ЦСКА Мауридес, което се очаква да наследи Фернандо Каранга, обеща на феновете на "армейците" да вкара много попадения с екипа на "червените". Бразилският таран дебютира с гол, разписвайки се при победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив). 

Мауридес изтъкна, че ако е нужно ще пролее кръвта си за ЦСКА. „Обещавам да вкарам много голове за ЦСКА. Ако трябва да пролея кръвта си за отбора, ще го направя", каза Мауридес пред Диема Спорт. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Само като заговоря за феновете на ЦСКА и настръхвам. Не бях играл никога пред толкова екзалтирана публика и за мен е удоволствие. Единственото, което искам, е да ги радвам. Страхотни са и се надявам винаги да ни подкрепят така, както го направиха срещу Локомотив (Пловдив)", каза бразилецът, който вярва, че няма да има проблеми с адаптацията и бързо ще научи думи на английски език, за да разбира какво се изисква от него.

Мауридес може да дебютира за ЦСКА в Европа в четвъртък, когато „червените“ посрещат Адмира Вакер в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е от 20:00 часа. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019