Защитникът на ЦСКА Раул Албентоса днес се раздели с клуба, а малко по-късно използва социалните мрежи, за да отправи своето послание на сбогуване. 

Бранителят първо пусна снимка с Данаил Ганчев и написа към нея: ""Благодаря за доверието, което ми показахте още от първия ден досега. Първата и последна снимка в ЦСКА с Данаил Ганчев".


Испанецът пусна втора публикация, с която изрази благодарност към всички в ЦСКА. 

"Много малко време не ми достигна, за да опозная и разбера величието на ЦСКА. Градът, феновете и стадионът карат да се почувства специален всеки играч, който носи фланелката на този исторически клуб. За 10 месеца в София се насладих на всичко, което включва да си част от екипа на ЦСКА. Поради последиците от настоящата криза на COVID-19, Гриша Ганчев и Данаил Ганчев ме помолиха да прекратя договора си, въпреки че имах подписан още един сезон. Не се поколебах нито за секунда да помогна на клуба. 

Оставям на страна 1 година и 3 месеца от моята история в този клуб, за да помогна на екипа да се изправи на крака и да продължи напред. Историята, герба и фенове са преди всичко. Искам да благодаря от сърце на всички мениджъри, техници, колеги, други членове на клуба и особено на семейството ми, които направиха всичко по-лесно за мен на този етап от живота ми. Благодаря ви, че заложихте от първата минута на моя професионализъм и опит. Винаги съм давал най-доброто от себе си и през този период съм се борил докрай. Нашият път се разделя, но в бъдеще ще се срещнем отново. Благодаря за всичко!", написа Раул Албентоса на сбогуване с ЦСКА.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias, Thank you, благодаря ти.

A post shared by Raúl Albentosa (@ralbentosa) on