Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга и капитанът Юрген Матай ще пропуснат гостуването на Лудогорец в събота. Двубоят от втория кръг на първата шестица е от 19:30 часа на "Хювефарма Арена", като "орлите" се нуждаят от равенство, за да си осигурят предсрочно 13-ата поредна шампионска титла.

БЛИЦ разбра, че Каранга е решил да хитрува и бяга от мача с Лудогорец. Бразилецът, който наказа Левски при победата с 3:1 на 27 април, не игра в реванша с Ботев (Пловдив) за Купата, загубен с 0:2. 33-годишният Каранга пропусна няколко тренировки, оплаквайки се от болежки. Вчера обаче той се е включил в заниманието на "червените" на клубната база в Панчарево, а днес отново не е тренирал с основната група, разбра още най-четената информационна агенция.

Нещо повече - Каранга oбяснил, че пропуска и срещата с Лудогорец, отсичайки: "Няма да мога да играя до края на седмицата", което логично не се харесало на треньора Стамен Белчев. 

Така още веднъж се потвърждава написаното от БЛИЦ, че бразилската звезда и ЦСКА по всяка вероятност се разделят след края на настоящия сезон

За мача в Разград Белчев няма да разчита и на капитана Юрген Матай, който има контузия в петата.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


* Снимка: Костадин Андонов/Startphoto.bg