Треньорът на Дунав Веселин Великов и нападателят Мирослав Будинов изрази недоволството си от съдийските отсъждания в мача с Левски, който завърши 2:2. "Сините" изравниха от дузпа, а "драконите" смятат, че отношението към тях от страна на реферите е тенденциозно.

"Гледахме дузпата за Левски в съблекалнята. Чист фаул в нападeние. Едни са правилата за Дунав, други - за Левски. Дойдоха и преди първенството ни казаха правилата, но те явно не важат за всички. Щом сме шести, значи заслужаваме да сме в шестицата", каза Великов.

"Слаб-неслаб, това е Левски. Тези момчета трябва да знаят, че носят "синята" фланелка. Заедно с ЦСКА и Лудогорец са трите най-добри отбора в България", допълни треньорът на Дунав.

“Доста съмнителна дузпа срещу нас. За нас подобни положения се пропускат с лека ръка. Гледаме да се абстрахираме от това, но явно не сме удобни на някого. Поредица от съдийски решения в наш ущърб. Дано не ни пречат повече, а свирят 50 на 50. В предните мачове имаше подобни несправедливости. С Черно море две дузпи срещу нас не бяха отсъдени. С ЦСКА червен картон на Китанов не бе вдигнат”, оплака се пък Будинов.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига