Треньорът на Дунав Людмил Киров изрази недоволство от съдийството на Георги Давидов при равенството 1:1 със Славия в Русе. "За жалост наистина не съм компетентен да взема отношение защо не спечелихме, питайте г-н Давидов. Но това е несериозно, това беше подигравка срещу футболистите. За съжаление, главните действащи лица на терена не бяха футболистите, това не е футбол, това е катастрофа. Главни действащи лица са съдиите. Това е безобразие, дайте да престанем. Цял мач не сме играли", коментира недоволният Киров пред Диема Спорт.

"На полувремето влизат футболистите и съдията ги пита кой има жълт картон, за да даде втори такъв. Апелирам да престанем! Нека футболистите са хората, които трябва да изиграят един спектакъл 90 минути. Те се мъчат да вземат, каквото заслужават. Не искам да приказвам повече, защото съм афектиран. Стараха се момчетата, но резултатът е 1:1 за господин Давидов. Не е насочено спрямо Дунав, ние сме един малък отбор, има тимове, с които ние се съобразяваме", добави треньорът на русенци. 

"Ситуациите са мое виждане, накъсваше играта, повече фаулове свиреше за Славия. Но не искам да се оправдавам. Ние днес трябваше да спечелим мача, но не ми се говори повече, няма смисъл. Мачът е 1:1 за господин Давидов", каза още Киров.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019