Треньорът на Дунав Веселин Великов бе доволен от успеха с 2:0 над Славия в София и изрази мнение, че това е най-малкото, с което "белите" са се отървали.

„Мисля, че 2:0 е малко за това, което се случи на терена. Имахме достатъчно положения. Радващо е, че момчетата след негативните мачове успяха да се върнат на победния път. Тези срещи всъщност не бяха толкова негативни за нас, колкото това бе мнение на хората“, започна Великов.

„Ние загубихме от Левски, Лудогорец и Ботев. Всеки може да загуби от тях. Ние не бива да падаме духом. Говорих с момчетата за това“, добави още специалистът.

„Треньорът на Лудогорец Дерменджиев трябва да уважава нашия тим и феновете. Той каза, че само сме ритали топката напред, а ние вкарахме три гола срещу тях“, допълни Великов.

„Патев имаше жълт картон и затова го замених. Джелилов е с лека контузията. Будинов счупи пръст на ръката, мисля, че до две седмици ще е добре. Атанас Атанасов още другата седмица ще се върне. Имаме 19 човека ще се справим с тях“, каза още треньорът на Дунав.

„Искаме да играем контрола с някой румънски тим. Правим всичко възможно. Знаете, отборите от северната ни съседка са ни по-близко. Момчетата сега ще починат 4 дни. Заслужават го“ , сподели плановете на тима Великов.

Колкото до слуховете за интерес от страна на Левски към стража на „драконите“ Мартин Луков, Великов каза: „Ако има оферта за Луков, ще преценим дали заслужава да я приемем. Мартин Луков заслужава да има интерес към него. Това ласкае и нас“.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига