Дунав заема четвъртото място в Първа лига след изиграването на всички срещи от 15-ия кръг. Както вече съобщихме, в неделния следобед „драконите“ победиха с класическото 3:0 Нефтохимик на „Лудогорец Арена“ в Разград. "Изиграхме много добро първо полувреме. Момчетата бяха максимално концентрирани и решиха мача още до 25-ата минута. Те бяха почти безгрешни, като изпуснаха и още положения. След почивката, може би се поотпуснахме малко с оглед на резултата през първата част, но въпреки това създадохме още няколко положения, с които можехме да увеличим аванса си. Доволен съм от абсолютно всички футболисти, които взеха участие в срещата и им благодаря за себераздаването“, заяви треньорът Веселин Великов.

Наред с класическата победа, дунавци се опазиха от картони и контузии в мача. „Единствено Марио Петков почувства болки по едно време, но не поиска смяна и довърши мача“, отбеляза Великов.

Днес отборът се събра за възстановителни занимания. Още утре рано сутринта всички тръгват за Благоевград. В следващия кръг на Първа лига русенският тим гостува на местния Пирин на 30 ноември, сряда, от 13:00 ч.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ПЪРВА ЛИГА