Капитанът на Септември (София) Асен Чандъров беше награден за Играч №1 на 11-ия кръг на efbet Лига след победата на тима му с 1:0 над ЦСКА.

Халфът благодари на всички, които са гласували за него и сподели, че не е чак толкова изненадан от успеха, въпреки че преди това “червените” бяха записали 12 победи над Септември.

"Първоначалната цел на отбора бе да не изпадне от елитната група. Не съм чак толкова изненадан от победата срещу ЦСКА, въпреки че статистиката преди това беше 12 мача - 12 загуби за Септември. Всеки футболист, който е професионалист, излиза и играе за победата“, каза Чандъров в Пресклуб "България".

"Надявам се да излезем с повече самочувствие срещу Лудогорец и да успеем да измъкнем нещо от тях. Трите точки са си три точки, няма значение срещу кого играеш. Излизаш на 100% и трябва да победиш", добави играчът на Септември.

"Левски решиха да ме изпратят под наем, тъй като нямаше да получавам игрови минути. Не исках да стоя на скамейката и се съгласих. Не съм толкова тънкообиден. Футболът е бизнес, постоянно се въртят играчи“, каза още Асен Чандъров. 

„Когато се гради нов отбор, е ясно, че не можеш да взимаш толкова много точки в началото на сезона. В момента отборът се сработи и продължаваме напред. Откакто съм в Септември, виждам много позитивни момчета, които искат да тренират и работят. Треньорите ни помагат и с всяка една победа идва самочувствието. Затова имаме и по-добри резултати напоследък“, заяви още Чандъров.

efbet Лига - сезон 2024/2025