Игор Йовичевич дебютира с нулево равенство начело на Лудогорец в евротурнирите. "Орлите" си тръгнаха с точка от визитата на Виктория (Пилзен).

"Очаквахме тежък мач срещу много добър съперник. Научихме много от последния мач със Славия (Прага) (б.р. - загубата с 0:2 в Разград). Чешки отбор с подобен стил на игра - вертикален, физически, директен. През последните 10 минути беше по-трудно за нас, но това е част от играта. Аз съм щастлив за тази точка. Ако бяхме отбелязали дузпата, щяхме да спечелим. Да, те имаха греда, за това е равенство", започна Игор Йовичевич.

"Да, Пьотровски бие дузпите. Днес пропусна, но и най-добрите играчи в света пропускат. Въпросът е как реагираш, след като си пропуснал. Футболът е емоция. Една точка навън си е една точка навън", продължи хърватинът.

"Имахме проблеми с контузии, това е нещо, с което трябва да се справим в следващите дни и да погледнем към мачовете във вътрешното първенство", подчерта Йовичевич.

“Докторът ми каза, че Кайо Видал има проблеми с гърба”, добави той.

“С тази точка сме осем места нагоре в цялостното класиране. Продължаваме мач за мач и ще видим какво ще се случи”, завърши новият треньор на Лудогорец.

На 24 октомври от 22:00 часа Лудогорец гостува на Андерлехт.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024

Вижте класирането в Лига Европа

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт