Кандидат-собственикът на Локомотив (Пловдив) Иван Пашов говори с привържениците на “черно-белите” на специална среща, която се състоя на стадиона в парк “Лаута”.

Той заяви, че вече е започнал одит, за да разбере в какво състояние се намира клуба, като допълни, че настоящия собственик на отбора Христо Крушарски държи да получи 5 милиона за акциите на тима.

“Няма да разкривам какво точно сме си говорили, то е между него и мен, но като цяло разговорът беше незадоволитен. Господин Крушарски продължава да настоява за 5 милиона“, започна Пашов.


„Очаквам голяма подкрепа от феновете, но се надявам Крушарски да се смили най-вече заради децата и да не отнема техните мечти. Ние разчитаме на тях, а ако той им го отнеме, после не знам как ще им се обясни, че това е направено от алчност или други неща“, добави той.

„Аз бях в Локомотив в борбата, не съм бил футболист. Познавам обаче всички спортни гилдии, което е важно. Никога няма да се откажа, защото вече съм започнал одит и реално инвестирам пари в клуба. Аз ще изкарам нещата до край, няма да дам крачка назад. Дал съм дума на феновете и най-вече на децата“, сподели Пашов.

„Няма смисъл да гледаме само финансите, а да изграждаме едно бъдещо поколение, което да тренира спокойно”, заяви още Иван Пашов.