Филип Филипов, доскоро изпълнителен директор на ЦСКА, е изтрил профилите си в социалните мрежи. Той е сложил край на 15-годишното си пребиваване най-вече във Фейсбук, където бе изключително активен.

„Изтри се от Фейсбук. Махна всичко и се покри. Не му е до комуникации. Доста се притесни от това, което се случи през последните месеци. Сега прави всичко възможно да възвърне имиджа си. Знаете, че той е един от двамата, които носеха голяма отговорност за назначението на треньора Томислав Стипич и лятната селекция. Сега Филип е решил да се скрие от широката общественост и в същото време да работи на 100 процента. Постоянно е до треньорския щаб начело с Александър Томаш и до отбора“, коментират пред БЛИЦ запознати.

Филип Филипов започна работа в ЦСКА по настояване на бившия собственик на клуба Гриша Ганчев. Именно заради силните си изяви и непрестанни постове във Фейсбук, където бранеше „червените“ и нападаше яростно съперниците им, Фичо влезе под кожата на бизнесмена.

Филипов стана изпълнителен директор и запази поста си след оттеглянето на Ганчев на 30 април тази година. Наскоро той беше понижен от изпълнителен в спортен директор.

Очаква се именно Филип и човек от скаутското звено да пътуват скоро до Бразилия за нови футболисти, за което БЛИЦ първи писа. 

efbet Лига - сезон 2024/2025