ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер, стана жертва на домашно насилие. Заради това рускинята напусна партньора си в последните четири години - Макс Давидов.

Освен физически, бившият боксьор издевателствал над нея и психически. Омерова намери сили да говори за тежката си връзка едва сега - месеци след раздялата им, в социалните мрежи.

"Последната връзка травмира не само мен, но и сина ми...", споделя Есмер.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Дълго време не съм казвала на никого за това. Синът ми е на 6 години и познава само него като баща, откакто е на 2 години, и истински го обича!", добавя Омерова.

Според нея всички обещания и гръмки думи от Макс са били само празни думи, пише "ХотАрена". 

"Обвиниха ме във всички грехове на този свят, но просто си тръгнах, защото за 4,5 години нищо не се е променило и ми писна да се обвинявам, да вървя с чувство на страх, тревожност и неизказаност", откровена е танцьорката. 

"Никой не ми благодари за нищо... и нито едно гласно обещание не спази. След 4,5 години в крайна сметка ми остана разбитото сърце на сина ми, счупената ми ръка, обиди, клюки за мен зад гърба ми, нерви, сълзи. Говореше за мен с напълно непознати, клюкарстваше с момичета завистници за злото в очите ми (през всичките години имах най-милите и светли ангелски очи на света). Изрече лъжи за мен пред брат ми, въпреки че самият той получи от мен всичко. Многократно се опитваше да подкопае авторитета на брат ми в очите ми поради завист, защото брат ми се реализира във всички области на живота. В резултат на това се върнах в семейството си както обикновено, при истинските си мъже", каза още Есмер, която започна връзката си с Давидов след драматичния развод с Благой Георгиев.

Джизъса и танцьорката окончателно се разделиха през 2018 година. Оттогава Георгиев не е виждал сина си Елай. Това призна и Есмер в чат с последователите си наскоро.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК