Любовницата на Кубрат Пулев Розали Петрова се оказа изкусна златотърсачка. Имотът, който Кобрата закупил на името на двамата, е само част от придобивките на дамата. От бившия си тя също получила няколко апартамента.

Кой е той? Става въпрос за сина на собственика на Sky City Mall в столицата, пише Show.bg. Ненчо загина при злощастна катастрофа в Пловдив преди 4 години. Той e прегазен от ТИР с македонска регистрация, като случаят имаше широк отзвук в медиите.

Месеци преди зловещия инцидент Розали и Ненчо закупили имот, в който смятали да живеят заедно. Източници на изданието разказват, че Петрова е получавала подобни щедри дарове от почти всичките си бивши гаджета.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Омайва ги по някакъв начин да й купуват имоти. Така се е случило и с Кобрата, който е паднал жертва на фаталния й чар“, разкриват наши източници.

Припомняме, че името на Розали Петрова изплува от документ за покупко-продажба на имот в столицата, който Андреа публикува, разкривайки какви ги е вършил Пулев. Любовницата на Кобрата има и фирма за недвижими имоти.