Скандалът между Кубрат Пулев и бившата му половинка Андреа не стихва. След обвиненията в множество изневери и това, че си е купил къща с една от любовнците си, се очакваше боксьорът да застане срещу нея и да отвърне на удара, но не го направи.

Бомба! Това ли е любовницата на Кобрата? СНИМКИ

Вместо това той пусна видео с легендата в гимнастиката Йордан Йовчев, на което е във видимо добро настроение. Скандалът явно не помрачи и настроението му преди предстоящия си бой с Антъни Джошуа за титлата на IBF.

Андреа извади ДОКУМЕНТ: Кубрат купуваше имоти с любовниците си

"Не разбирам защо още отлагат битката, вместо да фиксираме дата и място и да се захващаме за работа. Стига толкова, нямам търпение да спечеля тази битка. Разбирам, че някои хора се страхуват от мен и предпочитат да се изправят срещу друг боксьор, вместо мен. Но това не отива на истински световен шампион. Веднъж вече отстъпих пред Джошуа, когато можеше и да не го направя. Тогава той искаше да проведе втория си сблъсък с Анди Руис-младши, което бе против правилата на IBF, но аз се съгласих на компромис. Вече мина година оттогава и те продължават да изкарват причини за отлагане, причини да не се изправят срещу мен. Има две опции - или се бий, или се отказвай от титлата", каза надъханият Пулев пред чужди медии.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)