Интересна информация изтече от ЦСКА, разбра БЛИЦ. Оказа се, че преди Раул Албентоса друг футболист първи е разтрогнал договора си с клуба. Това е Върнан Анита, който пристигна на „Армията“ през зимната пауза като свободен агент.

Бившият халф на Аякс и Нюкасъл имаше договор с „червените“ до края на юни, а заплатата му никак не е била висока за родните стандарти, колкото и невероятно да звучи. Той обаче се е отказал от парите си и се е прибрал при семейството си. Върнан бил потиснат от сивата обстановка, стоварила се върху цяла Европа. Според близки до полузащитника той се е скрил на далечния остров Кюрасао, набиращ се в Карибско море. В родното му място картината е далеч по-розова - цифрите сочат 14 заразени, 1 починал при 160 000 население. Климатът е топъл, а повечето специалисти твърдят, че COVID-19 никак не обича жегите.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Любопитно защо ЦСКА все още не е потвърдил на официалния си сайт за раздялата с Анита…

Според непотвърдена информация холандецът е заявил, че „червените“ ще му бъдат първа опция, когато пандемията отшуми. Тоест – има вероятност да се завърне в Борисовата градина.

Така или иначе обаче в момента Анита е свободен агент.