ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Братът на починалия снощи в Катар американски журналист Грант Уoл - Ерик, твърди, че е вероятно да става въпрос за убийство, пише "Дейли мейл".

Трагичният инцидент с 48-годишния Уол се случил четири минути преди края на продължението на 1/4-финала между Нидерландия и Аржентина, който Лионел Меси и съотборниците му спечелиха след дузпи.

Трагедия: Инфаркт покоси журналист на стадиона в края на драмата Нидерландия - Аржентина

Братът на издъхналия на трибуните журналист обоснова шокиращото си твърдение с тениската с цветовете на дъгата, с която Уол се прочу на Мондиала в Катар. Репортерът нашумя в началото на световнoто първенство, когато се появи на стадиона преди мача от груповата фаза между САЩ и Уелс с фланелка със символа за подкрепа на сексуалните малцинства. Тогава Уол бе задържан от местните власти.

"Аз съм причината той да носи тази фланелка. Не вярвам, че брат ми е умрял! Вярвам, че е бил убит!", твърди Ерик Уол.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Известният в САЩ спортен журналист работеше за "Спортс Илюстрейтид", a преди това и за "Fox Sports".

Мистерията около смъртта му се дължи и на факта, че Уол се е чувствал добре по време на мача снощи, поне според думите на колегата му Рафаел Корес, който в "Туитър" написа следното: "Пишеше на лаптопа си, оставаха около четири минути до края на продълженията. Само няколко минути по-рано се смеехме на виц, който прочетохме в социалните мрежи. Не мога да повярвам. Моите най-дълбоки съболезнования на семейството му."

ВИЖ ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И ПРОГРАМАТА НА ТУРНИРА

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 


Ерик Уол (вляво)