Братът на претърпелия жесток инцидент легендарен пилот от Формула 1 Михаел Шумахер - Ралф проговори пред медиите, а милиони фенове очакваха най-после някой да даже нещо за здравословното състояние на седемкратния шампион. Пред немския Express по-малкият от братята Шумахер говори по различни теми, а тази за случилото се с Михаел също не беше подмината.

"Аз и всички в семейството ми се обединихме около това да не говорим по тази тема", беше краткият му коментар, което за пореден път разочарова и ядоса милиони по света.

 1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Феновете на пилота от няколко години се надяват на някаква информация за здравето на идола си, като в медиите се завъртяха всевъзможни новини за това, че е страшно отслабнал, че може да общува с мимики и че ще се подложи на уникална мозъчна операция, която поне малко да го върне към предишното му състояние, но от семейството му продължават да пазят всичко около него в тайна.

Съпругата на пилота Корина дори забрани на негови приятели да го виждат повече, след като разкриваха дори незначителни подробности от това как е той след инцидента от края на 2013 година, а последният пример за това е колегата му Фелипе Маса.