ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Eксцентричният бизнесмен Динко Вълев защити полицаите, преследвали в Стара Загора бившия републикански шампион по борба Пламен Пенев, който почина при инцидента на 30 декември.

Дъщерята на наш шампион: Брутално убит е от полицаите! ВИДЕО

"Зa пореден път се уверявам, че няма държава. Държава има тогава, когато има органи на реда, които решават и задържат престъпниците, или по неволност престъпникът умира, защото е направил престъпление. Не може някакъв си, който извадил на децата нож, да тръгнат да го гонят полицаите и той да кара с бясна скорост из града. Ако моята жена минаваше с количката и този я беше блъснал и убил с дете, какво правим", попита Вълев във видео, което по традиция снима в автомобила си, докато шофира.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Дъщерите на убития шампион в Стара Загора с нови разкрития по скандала
 
"Тогава кой ще е виновен - този щеше да е виновен. А сега са виновни полицаите, защото са го хванали. Той се прави на Рамбо, тръгнал да се бие с тях и по един или друг начин умира. За мен полицията е права, защото си е свършила работата на 100%", категоричен е Вълев, известен с прякора Ловеца на бежанци.

"Каква държава сме без полиция? Ако сега осъдят момчетата полицаи, престъпниците ще вдигнат глава и ще кажат "охо, то няма закони, нищо няма да ни направят". Като убият 5-6 човека показно, всичко ще се оправи!", обяви Вълев. 

"Аз съм твърдо зад полицаите Живко и Цецо от Стара Загора, даже съм наел адвокат Марковски и няма да бъдат отстранени от работа. Изнервям се, е**ти тъпотията! За мен момчетата са прави. Каквото и да стане, трябва да застанем зад тях. Съгласен съм да дам каквото трябва, но да се докаже, че момчетата са си свършили работата както трябва. Да тръгнеш да гониш престъпник и да те изкарат виновен? Е**ти тъпотията!", добавя Вълев във видеото.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!