ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Луд екшън се е разиграл в сградата на Министерството на младежта и спорта, където висш служител беше задържан с подкуп от 62 хиляди лева. БЛИЦ първи информира кой е той - синът на олимпийския шампион по вдигане на тежести Иван Иванов, който носи името на баща си.

Свидетели разказаха, че чиновникът от спортното министерство e опитал да избяга от бопаджиите, които обаче бързо го догонили по етажите и го заловили. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Гръмна грандиозен скандал! Aрестуваха висш служител на родно министерство с 60 бона белязани пари СНИМКИ

Подкупът от 62 бона бил в торба, която била захвърлена на земята вътре в сградата. Банкнотите били предварително белязани. В акцията участват отдел "Икономическа полиция", ДАНС и прокуратурата. 

Тя е стартирала по обяд и продължи няколко часа. След нахлуването на разследващите сред служителите в Министерството на младежта и спорта е настанала паника и всички се затворили в кабинетите си и не смеели да се покажат навън. Пред сградата на булевард „Васил Левски“ 75 часове наред имаше полицейски автомобили. Униформените бяха и във фойаето й.

Явно в този район му върви на подобни акции. Преди 5 години кметът на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева беше арестувана показно пред Министерството на спорта. Маскирани служители на реда я свалиха от лекия ѝ автомобил на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и ул. „Гурко“.

У Иванчева бе открита голяма сума пари (б.р. 70 000 евро).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!