Еротичният модел Мелиса Хоу направи разкрития за защитника на Байерн (Мюнхен) Жером Боатенг. Преди дни светът бе шокиран от самоубийството на доскорошната му приятелка Кася Ленхард.

Хоу обаче е категорична, че Боатенг си играе с животите на момичетата и знаел до какво могат да доведат лъжите му. Тя също е била сред тези, с които бранителят е искал да изневери на Ребека Силвера. 

"Бях шокирана, когато разбрах, че се е стигнало до самоубийство. Мисля, че Джером си играе прекалено дълго с момичетата и очаквах да се случи нещо. Той бърка в мислите им и понякога ги довежда до лудост", споделя Хоу.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Мен ме сваляше, опитваше се да ме обсебва. Запознахме се и ме канеше на партита. След това искаше да ходя в Германия. В социалните мрежи винаги първи харесваше всичко и първи виждаше всяка публикация. Приемах флирта ни небрежно, но мислех, че е свободен мъж. Дори не сме правили секс.

Един ден отворих едно списание и видях негова снимка, а отзад е жена му. Оказа се после, че е била негова годеница. Лъжеше я с мен, после с други", допълва моделът.