ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Футболната легенда на Чехия Павел Недвед преби крадец, нахлул в дома на гаджето му Дара Ролинс.

Полицията потвърди за инцидента, но без да съобщава имена. Сигналът е получен около 22 часа във вторник. Единият от мъжете, роден през 1992 година, се нуждаел от медицинска помощ. Той бил с повърхностна рана на главата и натъртено рамо, откаран е за преглед и лечение в болница.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

За случилото се говори и самата Дара, която пее под псевдоним Ролинс, а иначе е Гамбошова, пише "Телеграф". „Агресивен мъж влезе през гаража. Става въпрос по-скоро за луд човек, който и преди е правил същото. Дебне и заплашва семейството ми от доста време. Няколко пъти е звънял по никое време и не за първи път викам полиция. Павел просто направи това, което всеки пич би направил за любимата жена. Щастлива съм, че тази вечер той беше до мен. Не знам какво би се случило, ако се бях озовала сама с този човек“, разказа Дара пред медиите в Чехия.

Преди дни 50-годишният Недвед напусна Ювентус, в който е от 2001 г. – първо като футболист, а след това и като член на управата. За последно беше вицепрезидент, но подаде оставка. Според медиите в Италия той и останалите ръководители си тръгнали, за да избегнат съдебен процес.

Бившият футболист не за първи път се сблъсква с крадци. През 2011 г. апаши отмъкнаха вещи за около 1 милион евро от вилата му. Той и връстничката му Дара са заедно вече повече от година. Още миналия декември той каза: „С Даринка не е просто афера“. 

Попизпълнителката има дъщеря на 14, която е от брака й с фронтмена на известна местна група. Преди нея пък Павел беше с ездачката Луцие, която е с 23 години по-млада от него. Заради нея той се раздели със съпругата си Ивана след 27 години брак.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК