Световноизвестният боец от ММА Конър Макгрегър е арестуван в Дъблин. Ирландецът е шофирал опасно една от луксозните си коли Бентли, което е принудило полицейските служители да го задържат. Автомобилът му е конфискуван. 

"Ирландската полиция го арестува във връзка с опасен инцидент с шофиране в района на Палмърстаун. Откаран е в полицейски участък, където по-късно му е повдигнато обвинение. Той е освободен в очакване на явяване в окръжния съд на Бланчардстаун", обяви говорител на полицията, цитиран от "Irish Independent". 

Според полицейски доклади Макгрегър трябва да се яви пред окръжния съд в Бланчардстаун (квартал на Дъблин).

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ако бъде признат за виновен, 33-годишният боец рискува глоба от 5500 щатски долара, до шест месеца затвор или и двете. 

"Г-н Макгрегър шофира до фитнес залата, когато беше спрян за предполагаеми нарушения на пътя. Издържал е пробите за наркотици и алкохол, взети в участъка“, обяснява адвокатът му.

От своя страна звездата все още не направи публично изявление по случая. Както е известно, преди дни той се изцепи, че е готов да извади оферта за футболния гранд Челси.

33-годишният Макгрегър има около 18 нарушения в досието си. Повечето са за шофирането му, но има и такива за проява на ярост и нарушаване на обществения ред.

През 2018 г. Макгрегър бе обвинен и в сексуално насилие.