Новината, че Роман Абрамович ще продаде Челси, предизвика лавина от предположения за това кой ще застане начело на “сините” от Лондон. 

Интерес към закупуването на славния английски клуб декларира и един от най-богатите спортисти в света - ММА звездата Конър Макгрегър. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Още преди изявлението на Абрамович, боецът написа в "Туитър", че е готов да проучи възможността да придобие акциите на клуба от "Стамфорд Бридж". Новината за намеренията на Макгрегър бързо обиколи английските медии, където се появиха и любопитни колажи. 

Ще ви падне шапката! Ето колко иска Абрамович за Челси

33-годишният ирландец беше обявен от списание "Форбс" за най-богатия спортист за 2021 г. с приходи от 180 млн. долара. 

Макгрегър фигурира в престижната класация и през 2018 година, когато заемаше четвъртото място с приходи от 99 млн. долара. 

Припомняме, че в сряда стана ясно, че Роман Абрамович е предложил акциите си на швейцарския милиардер Хансьорг Вис, който обаче изрази опасения, че в момента Челси има огромни заеми именно към руския олигарх.

Часове по-късно обаче, Абрамович използва официалния сайт на Челси и обяви, че няма да има претенции към отпуснатите от него към клуба близо 2 милиарда паунда в последните почти 20 години.