ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Английският национал Джак Грийлиш беше посочен като човек, правил секс с едно от момичетата, които твърдят, че са били изнасилени в дома на защитника на Манчестър Сити Бенжамен Менди. Грийлиш и Менди са съотборници в тима на “гражданите” и изглежда, че бившият капитан на Астън Вила е близък с французина, след като е посещавал организираните от него купони. Засега обаче Грийлиш (на снимката вдясно) не е обвинен в никакво престъпление, макар да изглежда, че неговият сексуален акт се е случил на същото място и по същото време като тези случаи, които в момента са обект на разследване и съдебни дела. 

Менди е обвинен в седем изнасилвания, опит за още едно и едно сексуално посегателство. Всичко се е случвало по време на партита в дома му в Чешир в периода октомври 2018 г. - август 2021 г., на които е имало млади момичета. Там е бил и негов приятел - Луис Саха Матюри (да не се бърка с бившия нападател Луис Саха - б.р.), който пък е обвинен в седем изнасилвания и четири сексуални посегателства срещу осем различни жени, също случили се там.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В петък сутрин делото срещу обвиняемите продължи с изслушване на една от предполагаемите жертви, засега отбелязвана само като “Жена 10” с цел да не се разкрива самоличността й. Според нейните показания тя е била на два пъти изнасилена от Бенжамен Менди (на снимката вляво) в рамките на една и съща вечер, като тогава (август 2021 г.) тя е била на 17 години.

Ето какво е споделила тя пред съда: “Между двете изнасилвания видях Жена 11 да стои във всекидневната. Тя ми каза, че е правила секс с Джак Грийлиш. Не знам дали това е било по взаимно съгласие, или не. Знам само, че тя говореше за това. Знам също, че разговорът ни беше, след като аз вече веднъж бях с Бен (Менди - б.р.), защото после и тя отиде в леглото с него”.

Въпросната “Жена 10” разкри още подробности от случилото се с Менди във въпросната нощ: “Не съм казвала “да” или “не” (да правим секс - б.р.), защото не бях в състояние да го направя, понеже цяла вечер бях пила, а преди това бях взела кокаин в апартамента си.”

Преди около година, когато гръмна скандалът, Менди беше арестуван и прекара повече от 4 месеца като временно задържан. Той бе освободен през януари, но остана под съдийско наблюдение. Наскоро французинът беше оправдан по едно от обвиненията за изнасилване.

Той поддържа позицията си, че е невинен. Въпреки това той може да получи присъда между 5 и 20 години затвор, ако накрая бъде признат за виновен по някое от тези обвинения.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК