ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившата футболна половинка и известна певица Шакира бе забъркана в невероятен скандал. Обвиненията идват от танцьорката Джени Гарсия, работила с колумбийката преди време.

Тя твърди, че освен, че не е получила дължимото й възнаграждение, е срещнала безобразно отношение и разказа интересни случки с участието на 46-годишната колумбийка.

"Направих 12 представления с нея и тя не ми плати. Щях да работя с нея и без тя да ми плаща, но начинът, по който се отнасяше с нас, танцьорите...", започна Джени Гарсия. 

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Тя ме изведе от съблекалнята ми и бях полугола - без горнище. Тя също влезе в нашата баня, защото нейната беше счупена и охраната ни изведе. Когато излезе, тя дори не ни благодари. Говорих с охраната, за да ни пуснат вътре", каза тя.

Джени Гарсия разказа за още една неприятна ситуация. "Приятелката ми беше по клин и аз бях така, докато минаваха журналисти, охрана и всички останали. Това не е уважение", коментира танцьорката.

"Тя не ни благодари, тя обърна лицето си настрани от нас и ни извади от сцената. Заради много от тези неща, когато я срещнах лице в лице, загубих уважение към нея", допълни Гарсия.