ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новата приятелка на бившия футболист Жерар Пике - Клара Чиа, която го отне от Шакира, блесна на сватбата на брат му Марк Пике. Гостенката на събитието бе по-одумвана и оценявана от булката Мария Валс.

Снимки от церемонията показват Чиа само по тясна трикотажна рокля на Виктория Бекъм, с тъмни очила, но без чанта. Именно към Клара бяха насочени повечето обективи на присъстващите репортери на церемонията в енорията на Сант Висенс де Монталт. Жерар Пике пък бе с елегантен строг костюм и бяла риза.

Въпреки че не е наличн на официалния сайт на модната марка на Пош Спайс, роклята на Клара Чиа е достъпна на други като Farfetch или MyTheresa, с цени около 2000 евро. Роклята беше златиста на цвят, изработена с кръстат бод. Фигурата на Клара беше много изразена поради прилепналия характер на избрания модел. Презрамки, V-образно деколте, блестящи нишки на дългата до земята рокля също я откроиха. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Заедно със златистата рокля, Клара Чиа прикри очите си със слънчеви очила, за което стана обект на критики в социалните мрежи, и с прозрачни цветни винилови сандали с токчета от метакрилат. Обувките не са избрани случайно – точно в този стил често показва краката си кралица Летисия, считана за една от модните икони на Испания. Овен това тя отказа да носи каквато и да е чанта, като тоалетът й бе оформен със  златна верижка около врата и гривна, която да пасва на цялата композиция.

На тържеството не присъстваха Милан и Саша, двете деца на бившия футболист с Шакира. Певицата изрично отказа да продължи тяхната почивка с баща им в Барселона, въпреки молбите от обкръжението на таткото. Нейното решение натъжи младоженеца Марк Пике, който е много близък със своите племенници.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!