ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нови подробности излязоха наяве около обвинението в изнасилване, заподозрян за което е бившият футболист на Барселона Дани Алвес. Както е известно, в момента бразилецът е в ареста с мярка “задържане под стража”.

Предполагаемата жертва на Дани Алвес разказва, че футболистът чрез сервитьор поканил нея и приятелките ѝ на ВИП маса в нощен клуб в Барселона. Алвеш изпратил сервитьора два пъти и те се съгласили да се присъединят към него на втория път.

Жената продължава да разказва, че футболистът е застанал зад нея и е започнал да ѝ говори разни неща, но тя не е разбрала нищо, тъй като вероятно са били на португалски. Тя разказва, че бразилецът я хванал здраво за ръката и я е слагал на пениса си, но тя се съпротивлявала на това няколко пъти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

След това Дани Алвес настоял тя да го последва през врата, която водела към банята. По нейните думи футболистът я принудил да седне върху него, повалил я на пода, принудил я да му направи фелацио, на което тя активно се съпротивлявала, ударил я, вдигнал я от пода и проникнал в нея, докато не еякулирал.

"Съпротивлявах се, но той беше много по-силен от мен", обяснява младата жена за предполагаемото изнасилване, което е претърпяла на 30 декември в дискотеката.

Същевременно Дани Алвес е разказал няколко версии за инцидента, докато жертвата винаги е имала една и съща. Първоначално Алвес бе заявил, че не познава жената; след това променил версията си, че я е виждал, но нищо не се е случило; накрая казва, че случилото се е било по взаимно съгласие. Това, както и фактите, че живее в Мексико и  че между Испания и Бразилия  няма споразумение за екстрадиция,  вероятно са сред причините, заради които му е наложена най-тежката мярка за неотклонение.

В нощния клуб има камери, които са записали как Дани Алвес и жертвата влизат в банята. Те са били вътре в продължение на 15 минути. Доказателствата на този етап потвърждават показанията на жертвата и нямат сходство с нито едно от показанията на Дани Алвеш.

По време на предварителното изслушване стана ясно също, че футболистът е отговорил неправилно на въпроса на съдията за възнаграждението му в мексиканския клуб. Дани Алвес заявил, че е прибирал по 30 хиляди евро на месец. В копието от договора, който беше предоставен на съдията обаче, следваше, че заплатата на играча е 300 000 евро на месец. Пумас е покривал тази сума на Алвеш с помощта на спонсори, но мексиканският тим вече прекрати контракта на обвинения в изнасилване футболист.

Присъдата, която може да бъде наложена на Дани Алвес, ако бъде признат за виновен, варира от 4 до 12 години затвор.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК