Бившата тенисистка Барбара Шет, позната като водеща от ефира на „Евроспорт“ за турнирите от Големия шлем, обяви новина за Новак Джокович, която е истинска сензация.

В интервю за „Клайне Цайтунг“ 45-годишната австрийка е категорична, че световният №1 в мъжкия тенис си е поставил ваксина за COVID-19.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Както е известно, Ноле е отявлен антиваксър и то не само относно имунизациите за коронавирус, а по принцип. В последните седмици имаше много коментари относно участието на Джокович на Australian Open, където организаторите поставиха сериозни ограничения за неваксинираните тенисисти.

„Джокович е ваксиниран и е направил това отдавна! В противен случай не биха го допуснали да участие на турнира от сериите „Мастърс“ в Париж през миналата седмица. Там също имаше сериозни изисквания за участниците“, заяви блондинката пред австрийското издание.

Както е известно, 34-годишният сърбин триумфира с титлата във френската столица.

Само преди месец Джокович даде интервю в родината си, в което категорично заяви, че няма да разкрие публично дали си е поставил ваксина срещу COVID-19, тъй като това е проблем от лично естество.

Барбара Шет с Матс Виландер (в средата) и Новак Джокович