На основание Заповед № РД-01-447/31.07.2020 г. на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов се удължава срокът, за който всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи се провеждат без публика. До 31 август не се допускат зрители на открити и закрити спортни обекти. Това обявиха от Министерството на младежта и спорта след издадената най-нова заповед от Красен Кралев.

Остава в сила разрешението спортисти под 18-годишна възраст да бъдат с един придружител при колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

До края на извънредната епидемична обстановка е задължително поставянето на защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.) за служителите, персонала, треньорите и длъжностните лица в спортни обекти и съоръжения за практикуване на спорт на закрито, в зали за танци, басейни, фитнес центрове и зали за фитнес.
 
Допуска се спортисти и спортуващи да не поставят защитна маска или друго средство, покриващо носа и устата.

efbet Лига - сезон 2020/2021