ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Боксьорът Кубрат Пулев, който преди дни се дипломира като политолог, говори по важни за България теми по време на интервю, което даде в парламента. Кобрата сподели, че за първи път влиза в сградата, но уточни, че може би няма да е за последно.

Той разказа, че помни как баща му е седял и се е карал на телевизора, псувал и се нервирал докато гледа заседанията на НС, а той се е чудел защо така се държи.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Кобрата в челен сблъсък с Кирил Петков СНИМКИ

Кубрат Пулев беше удивен, че залата на депутатите в петък е празна и изрази уважение към хората, които все пак присъстват в нея. Той премина покрай портретите на председателите на парламента и определи, че всички са били интелигентни и начетени, но вероятно не всичко е зависело от тях.

Според него надписът "Съединението прави силата" идва още от завета на хан Кубрат. "Имам честта да съм кръстен на него. Това е много силно послание, а виждаме, че днес се случва точно обратното", заяви Пулев за bTV. 

Всъщност взимаме девиза на Белгия след Освобождението.

Според спортиста дистанцията между народа и депутатите трябва да бъде скъсена, а българските граждани - да имат повече гласност. Той смята, че е нелош вариант да се провеждат повече референдуми и запита дали не е това истинската демокрация?

Пулев смята още, че в основата на нация с бъдеще е образованието.

Според Пулев народът е казал, че не трябва да предоставяме помощ на Украйна, но депутатите гласуват така сякаш са от друга държава.

"Ние нямаме огромни военни ресурси, а искат да ни вкарат в играта – да вземем отношение във войната. България трябва да запази неутралитет. Не бива да заемаме отношение“, коментира Кубрат, отправяйки критика към политиците.

За боксьора е важно, ако има правителство, то да бъде качествено и да работи за интереса на народа, обвиненията са излишни.

"Аз съм човек, който обича да изпипва нещата и да ги прави с план и с цел, която е реална и необходима. Кой си поставя реални и дългосрочни цели", запита Пулев.


 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК