Проблемите за националния ни отбор по футбол нямат край. Крилото на ЦСКА Георги Йомов е поредният играч, който отпада от сметките на селекционера Георги Дерменджиев за предстоящия в неделя мач с Финландия от Лигата на нациите. 

Офанзивният играч вкара един от головете при победата с 3:0 над Гибралтар в сряда, но се е наложило да напусне лагера на "трикольорите" в Национална футболна база "Бояна". Причината е контузия. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Йомов си е тръгнал снощи заедно с Георги Терзиев от Лудогорец и Мартин Райнов от Левски, които се оказаха с положителни тестове за COVID-19. Селекционерът Георги Дерменджиев веднага изпрати повиквателни на защитника на Берое Георги Ангелов и полузащитниците на ЦСКА 1948 Денислав Александров и Серкан Юсеин. 

БЛИЦ разбра, че тази сутрин всички в Бояна отново са се подложили на PCR тест, като по-късно днес се очакват резултатите. В лагера на националния отбор са сериозно притеснени, тъй като имат опасения, че още играчи може да се окажат с положителни проби. Дерменджиев е в готовност да повика по спешност и други футболисти, които попадат в плановете му. 

Нашата група в Лигата на нациите

Снимка: АНТОН УЗУНОВ