Една от бившите жени на починалия в края на миналата година Диего Марадона - Мавис Алварес, призна, че легендата я е изнасилвал няколко пъти през 2001 година. Тогава кубинката била на едва 17-годишна възраст.

„Марадона покри устата ми, за да не крещя. Не казвах нищо, а той ме псуваше. Моята майка дойде в този ден до хотела, за да ме види. Бяхме в Хавана, но Диего не отвори вратата. Майка ми позвъня на вратата, но той отказа да отвори. През това време ме грабна отново – това се случи”, започва разказа си Мавис Алварес пред Infobae.

„Тя трябваше да си тръгне, след като той не ѝ отвори вратата. Не ми позволи да викам и не ме пускаше да излизам. Само ми казваше да мълча и да правя, каквото той поиска. Бях лимитирана да правя каквото искам. Не можех нищо – нито да напусна хотела, трябваше ми разрешение да изляза от стаята. Не можех да ходя без охрана. Това беше неговото желание”, добави кубинският модел.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Алварес призна още, че Марадона поискал от нея тя да уголеми гърдите си: „Той настоя за това и каза, че ще ми плати операцията на гърдите, за да ме гледа с други очи. Приех, защото вече бях определила дата за моя операция”.

Кубинката си спомни и друг епизод на насилие. „Един ден на телефона му позвъня Клаудия (първата му съпруга), но той спеше. Аз вдигнах и тя ми каза: „Коя си ти, защо отговаряш на мобилния телефон на Диего”? Тогава той се събуди, изтръгна телефона от ръцете ми и го разби в стената. След това ме грабна, хвърли ме на леглото и започна да ми бие шамари, обиждайки ме. „Никога повече не вдигай мобилния ми телефон”, крещеше той. „Беше класическо изнасилване на жена”.

„Точно той ме вкара в света на зависимости. Не се интересувах допреди от тях, не пушех, не пиех. Малко по малко той ме запозна с алкохола. Тогава той настоя да пробва дрога и успя, тъй като искаше да съм до него цяла нощ и да правим секс”, завършва моделът.