Една от бившите жени на починалия в края на миналата година Диего Марадона - Мавис Алварес излезе с поредна доза разкрития за връзката им, с което хвърли тежки обвинения върху футболната легенда и обкръжението му.

След като преди време каза, че той я е накарал да си сложи силикон в гърдите на 16 години и заради него се е пристрастила към наркотиците, сега разкритията продължиха със скандално видео, на което двамата са в едно легло.

Божията ръка и хората му бяха обвинени в трафик на хора и отвличане, като самата Алварес разказва, че 16-годишна е била отведена от Куба в Аржентина без знанието на родителите си и държана заключена в хотел за около 3 месеца.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Той беше най-голямата грешка в живота ми. След всичките тези години, още ме е срам от това, което се случи. Бях обикновено момиче, а той беше известен и богат. Казаха ми да му помогна, защото е приятел на Куба. После ме отведе в Аржентина без знанието на родителите ми.

Животът ми се свеждаше до секс, купони и употреба на наркотици. Докато бях в Буенос Айрес, ми позволяваха да правя само две неща, за да излизам от стаята - да пазарувам и да посещавам зоологическата градина. Всичко това ставаше с охраната на Марадона.

Връзката ни продължи три години, но аз мълчах в следващите 20, защото ме беше страх правителството да н направи нещо на семейството ми.", разказа тя пред America TeVe и припомни, че бившият кубински лидер Фидел Кастро лично е одобрил връзката й с Марадона по време на прием и е съдействал тя да бъде отведена в Аржентина без необходимите документи.