ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Волейболният Раднички се сбогува с младата Ема Кобилски, която загина трагично при стрелбата в белградското училище в сряда сутрин.

Момичето е една от жертвите на 13-годишния Коста Кечманович. Последният уби осем ученици и един от oхранителите в началното училище „Владислав Рибникар“. 

Касапница в Белград: Седмокласник от заможно семейство уби 8 деца и охранител в основно училище ВИДЕО

Момичето e дъщеря на известния треньор и бивш волейболист на Цървена звезда и Партизан Драган Кобилски. Той е двукратен шампион със "звездашите" (2015 и 2016 г.), бил е и помощник-треньор в сръбския национален отбор. 51-годишният Кобилски в момента е наставник на румънския Залау.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Напусна ни състезателката от пионерската ни селекция Е. К. заедно със своите приятелки от училище, които починаха на 3 май 2023 г. в ОУ „Владислав Рибникар“. Беше безкористна, винаги усмихната и страхотен съотборник. Играеше като посрещач и се представяше отлично. Клубът изказва най-дълбоките си съболезнования на семейството, както и на семействата на другите загинали. Почивай в мир!", написаха от Раднички, където 13-годишната дъщеря на Кобилски играеше.

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКАТА ТРАГЕДИЯ В БЕЛГРАД!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!