Българската звезда на световния професионален бокс Кубрат Пулев заяви, че иска да хване всички депутати от парламента за врата и да ги застави да се погрижат за народа. Както е известно, наскоро Кобрата показа как прилага задушаваща хватка на адвоката Петър Петров, който е народен представител от „Възраждане“.

„Иска ми се да имам енергията всичките 240 депутати да хвана за врата, да ги посъветвам да си оставят егото вкъщи и да се погрижат за народа. Те трябва да започнат да работят, стига с това управление с демагогия и популистки изказвания. Народът не живее добре, а те си губят времето.", заяви Пулев пред „Нова телевизия“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Той допълни, че разчита на новото правителство и президента да вземат мерки за подобряването на състоянието на спортната база в България и в частност тази на Белмекен, където в момента провежда тренировъчен лагер, а заниманията му понякога са навън при -13 градуса.

Кобрата се подготвя за предстоящата схватка с Джуниор дос Сантос на 26 февруари от новия спорт „Триад Комбат“. Както е известно, на 28 ноември Кобрата се разправи набързо с Франк Мир в първия си мач от веригата.

"Частният живот си ми е личен! Аз винаги съм щастлив, всичко е въпрос на разбирателство и любов. А любовта е внимание и отношение", обяви Кубрат Пулев.