Един от секссимволите на женския тенис Камила Джорджи мистериозно прекрати състезателната си кариера на 32 години. За решението й се разбра от сайта на Международната агенция за интегритет в тениса (ITIA). Джорджи все още не е говорила по темата.

В родината й Италия обаче разкриха в какви скандали се е замесила. Оказа се, че Джорджи е издирвана от полицията заради кражби и измами.

Вече бившата тенисистка и семейството й са се изнесли от луксозната вила в Календзано, в която са живели, след като не са плащали наем в последните шест месеца. Освен това при напускането са откраднали ценно обзавеждане на стойност около 100 хиляди евро. 

Собственикът на вилата е подал жалба срещу Джорджи, след като съседи са го информирали за изнасяне на скъпи килими и други вещи с ван. Хазяинът отбелязва, че това са предмети с много голяма колекционерска стойност, които освен всичко имат сантиментална стойност за него.

Джорджи също така е погната и от данъчните власти в Италия по обвинение за недекларирани приходи. Припомняме, че срещу Камила има и обвинение, че е фалшифирицирала своя сертификат за ваксинация срещу коронавирус.

По непотвърдена информация Джорджи и родителите й са емигрирали в САЩ в опит да се скрият от италианските власти.

Освен с тенис, красавицата се изявява и като модел.