Известният българин Красимир Чомаков показа на БЛИЦ как празнува православния Великден в католическа Италия, където празникът беше отбелязан преди седмица. Както е известно, на Апенините коронавирусът върлува със страшна сила. Това обаче не попречи на любимеца на сектор "Г" да седне на масата със семейството си. Краси, съпругата му и двете им дъщери Мартина и Алессиа живеят в град Равена.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Страхотни агнешки шишчета и прекрасна салата. Както и хубаво вино. Разбира се, върхът на всичко са красивите яйца, които голямата ни дъщеря Мартина боядиса. Доста се постара и станаха наистина за чудо и приказ", разказа Чомето пред БЛИЦ, който на снимката е с малката си дъщеря Алессиа.

"Тук бавно и постепенно нещата се подобряват, макар че положителният край да не изглежда много близо. Но важното е, че не е и далеч. Оптимисти сме. Живеем в ад, но няма как да подминем най-хубавия християнски празник. Насред този пъкъл празнуваме, защото не бива да губим дух и кураж! На всички българи желая здраве и да вярват, че скоро нормалният живот ще се върне. Поздрави от Равена!", добави бившият футболист на ЦСКА и националния отбор.
ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!