Оцелялата по чудо след падане от шестия етаж бивша гимнастичка Цветелина Стоянова призна за още един момент от живота си, в който е била опасно близо до смъртта. Стоянова разкри пред феновете си с видео в социалните мрежи, че за малко не е била блъсната от кола на пешеходна пътека в София, след като автобус е спрял преди това, за да й даде път.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Виждам, че се е засилил автобус от градския транспорт. Човекът спря, аз му кимнах и тръгнах. И понеже съм съвестен гражданин и мисля за хората, се забързах. Подчертавам, е автобусът се движеше в еднолентов път с непрекъсната линия - т.е. не може да се изпреварва. В момента, в който тръгвам да пресичам, един човек изпреварва автобуса по трамвайните линии.

Не съм сигурна как точно спрях, върнах се назад, човекът спря, но този зад него не успя. Не реагира, беше много хлъзгаво. Удари предния, той изхвърча напред, аз се дръпнах назад и се разминахме на по-малко от косъм. Озовах се очи в очи с човека във втората кола и на лицето му беше изписан истински ужас. Все едно е видял призрак. Гледахме се и не можахме да повярваме какво се е случило и че аз съм се измъкнала невредима", разказа Стоянова и призна, че е била в същата ситуация, но от другата страна - като шофьор.

"Преди месец щях да убия една жена. Цялата треперех. Имам чувството, че я докоснах. Беше брутално Искам да помоля всички да карат по-внимателно особено на пешеходни пътеки. Повярвайте ми. Еднакво гадно е двете страни. Дали ще те убият или ще те оставят инвалид за цял живот, и дали ти ще отнемеш живот - променяш не един живот. Променяш живота на хора, които обичат този човек. Внимавайте как карате! Днес останах жива, защото имах късмет, но много други хора нямат", коментира Стоянова.