Любов като по филмите изживяха бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и лошото момче на българското кино Мариан Вълев. Връзката им започна в началото на годината, но влюбените успяха да я опазят в тайна няколко месеца. А сега двамата вече са разделени, пише "Марица".

51-годишният актьор, който се прочу с ролята на колоритния мафиот Росен Гацов-Куката от крими сериала „Под прикритие” е с цели 25 лета по-възрастен от бившата гимнастичка от националния ансамбъл, която през 2016-а направи опит за самоубийство, като за щастие оцеля. 

Цяло лято двамата обикаляха заедно из страната и публикуваха снимки поотделно, но от едни и същи места. Те успяха да отскочат и до плажовете на Иракли, а последната им разходка бе до лобното място на Христо Ботев - връх Околчица.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Щастието обича тишината”, написа в социалните мрежи Стоянова, с което потвърди, че е щастливо влюбена. Работни ангажименти обаче разделиха Куката и Цвети.

Заедно с колегата си Захари Бахаров екранният гангстер бе в сръбския град Княжевац, за да се снимат в балканския екшън сериал „Южен вятър”.

„Вярвам, че рано или късно в живота всеки има шанс да срещне любовта си. Дали през теб ще минат или не много хора, шанс ще ти се даде. Надявам се искрено аз да съм срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да коментирам отношенията си с Цвети Стоянова”, лаконичен бе преди време по темата Мариан.

Не е за вярване каква звездна двойка се заформи у нас по време на пандемията СНИМКИ

През последните месеци той буквално бе преобразен, а щастието, което изпитваше, личеше от всяка негова снимка. Доста по-възрастният актьор спечелил бившата гимнастичка с отношението си и кавалерските си жестове. Според хора от обкръжението им двамата били доста различни като характери, но в същото време имали еднакво светоусещане и идеално се допълвали. Хлътналият като ученик Мариан дори увековечил името на Цвети върху тялото си. Заради нея актьорът намалил употребата на алкохол. Уви, разстоянието и разликата във възрастта им се оказали непреодолимо изпитание за връзката им.

Цвети изоставила Мариан, който тежко изживявал раздялата им. Единствено работните ангажименти спасявали чувствителния актьор от дълбока депресия, разкриха негови колеги.