ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Бившият командос от Специализирания отряд за борба с тероризма Златомир Иванов се появи щастлив на летище "София". Златко Баретата и съпругата му Калина посрещнаха най-малкия си син - Иван Иванов, който жъне успехи за България. Щастливите родители прегърнаха и разцелуваха героя при завръщането му от Италия. 

Младият сноубордист заедно с Андреа Коцинова донесоха трети медал за страната от олимпийския младежки европейски фестивал. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Синът на Баретата и Коцинова спечелиха бронзово отличие в отборния бордъркрос. Във финала българите отстъпиха единствено пред двата тима на Франция. Дотогава Иванов и Коцинова имаха само победи по пътя към златото. 

Синът на Златко Баретата представлява клуб „Мотен“ с треньор Сотир Марков, а Коцинова е състезателка на клуб „Блейд“ с треньор Виктор Жеков. Малките герои бяха посрещнати и от доскорошната ни голяма звезда в бордъркроса Александра Жекова, която след като сложи край на състезателната си кариера се отдаде на треньорска дейност.

"Младите сноубордисти на България оставят значима следа в своята история на световната сцена! Какъв ден! Каква радост! Бронзов медал в отборния старт в дисциплината сноуборд - крос от EYOF 2023! Благодарим ви, задето носите в сърцата си огъня на тази скоростна и толкова технична дисциплина! Благодарим ви за емоциите, които ни донесохте! Доказахте, че в пътя до тук е имало смисъл!", написа Сани Жекова в социалните мрежи, поздравявайки талантливите ни сноубордисти.

БЛИЦ припомня, че най-големият от тримата синове на Златко Баретата също беше много добър в този спорт, като дори стигна до националния отбор. Aлекс обаче почина в края на 2018 година, едва на 23 г., от тежко генетично заболяване

Златомир Иванов и Калина Иванова имат още един син - Златомир Иванов-младши, който е с няколко години по-голям от донеслия сребърен медал от Италия Иван Иванов. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Снимки: LAP.BG

Златко Баретата и съпругата му Калина посрещнаха най-малкия си син на летище "София":

Медалистите Иван Иванов и Андреа Коцинова:

Иван Иванов и Сани Жекова: Иван Иванов с Виктор Жеков: