Органите, разследващи зловещата катастрофа на Тайгър Уудс, са се натъкнали на шокиращо откритие. Според направените проучвания и серия от изпитания се оказало, че легендарният голфър не е направил нищо да предотврати излитането си от пътя. Той не само не е дръпнал десния си крак от педала на газта, но не е натискал и спирачката.

Новите доказателства са повдигнали пред властите въпроса дали Уудс не е загубил съзнание зад волана. Пристигналите на мястото на инцидента полицейски служители твърдят, че не е имало индикации голфърът да е бил под влиянието на алкохол. Те обаче така и не са направили кръвно изследване на  Тайгър Уудс за употреба на алкохол или упойващи медикаменти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Точно преди месец (23 февруари) световните агенции разпространиха новината за жестокия инцидент в Калифорния, при който колата на 45-годишния американец е излетяла от пътя. След като са прегледани всички отломки и записите от „черната кутия“ на автомобила, се оказва, че Тайгър Уудс не е направил нищо, за да предотврати катастрофата.

Запознати с разследването твърдят, че записите от камерите по трасето на движение показват, че голфърът е шофирал в нарушение на правилника за ограничение на скоростта. Това противоречи на свидетелските показания, че Уудс е шофирал съвсем нормално преди инцидента в края на февруари.

Знае се, че спортната легенда лекуваше сериозни болки в гърба в периода преди катастрофата. Именно заради тях той не участваше на турнири. В резултат на инцидента той има сериозни контузии по краката и голяма цепнатина на брадичката.