Сестрите на футболната звезда Рияд Марез от Манчестър Сити са били пребити от група бандити в собствения си козметичен салон в Париж. Дуня и Инес са с контузии и травма, а техните служители са отнесли ритници и удари.

Група от 12 нападатели са разбили и множество козметични продукти, след като един от клиентите на салона във френската столица е отказал да плати за извършените процедури.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Дуня, срещу която е извършен и опит за душене, твърди, че със сестра й са обект на атаката, тъй като брат им е известен футболист.

„Всичко започна, когато жена отказа да плати за извършените процедури. За броени секунди пристигнаха три коли пред салона. Вътре влезе група от мъже и ни нападна. Крещяха и обиждаха всички. Хвърляха и чупеха неща. Един ме хвана за гърлото, а друг риташе сестра ми“, обясни Дуня.

„Със сестра ми всяка сутрин ставаме рано и се трудим здравата. Заслужаваме уважения за усилията си“, допълва собственичката на козметичния салон.

Не е ясно дали нещо е било откраднато при нападението. Самият Рияд Марез не може да посети лично сестрите си и да им вдъхне кураж, тъй като е под карантина след положителна проба за коронавирус.